Beoordelingen van O Sole Mio Zwanenburg

Recente recensies van O Sole Mio Zwanenburg

5 sterren na 75 reviews

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee heerlijke pizza's met versgebakken broodjes en kruidenboter erbij. Snelle bezorging. Heel tevreden.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kipshoarma erg karig belegd.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was perfect

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service. Goede pizza’s.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalige pizza en super snel bezorgd, de bijgeleverde extra boodjes met kruidenboter zijn ook altijd favoriet! 😋

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegetarische pizza en lasagne. Als ik online bestel en zelf ophaal staat mijn bestelling altijd klaar op die tijd die je zelf op kunt geven. Vriendelijke mensen.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 2x pizza's laten bezorgen. Beide keren waren ze heerlijk, de bezorging stipt en de bezorgers vriendelijk.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was als altijd weer top, heerlijke gegeten en goede bezorging.

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima van smaak, goed warm Erg aardig, zat broodje met kruiden boter bij

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele aardige vriendelijke bezorger. Pizza's altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed, maar de jongeman ging er maar vanuit dat hij het wisselgeld mocht houden. Over het eten, smerige waterige "roomsaus", aangebrande aardappels, champignons uit blik en de ossenhaas leek wel lamsvlees en was totaal niet mals maar helemaal doorgebakken. Al misselijk na een paar happen, is dus voor 3 kwart de prullenbak in gegaan. Salade maar niet geprobeerd. Zonde van mn geld! Bestel volgende keer wel ergens anders.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd. Goed warm. Helaas kreeg ik niet voor elkaar de calzone kipshoarma te bestellen.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en super snel bezorgd!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang moeten wachten op een lauwe pizza, Driver verontschuldigde zich was verkeerd gereden, Maar de pizza werd er niet warmer van☹️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd top

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er supersnel alles was de pizza deze keer een stuk minder van kwaliteit dan ik gewend ben. De bodem was echt superdun en de kaas lag door de hele doos. Echt jammer

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Pizza en bezorging top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en lekker!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer snel bezorgd en we hebben heerlijk gegeten. Bij ons vindt iedereen wel eens wat anders lekker en daar is keuze genoeg voor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de eerste keer en zeker niet de laatste. pizza was prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en op tijd

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en heerlijk

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten goed warm. Pasta’s perfect en calamari super gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk. Taquito nog nooit geprobeerd, maar erg lekker. Fijn dat er ook vegetarische opties zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en perfect op tijd bezorgd. Jammer dat jullie op maandag gesloten zijn.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De calzone shoarma viel mij tegen met wat ik verwacht had en elders gewend ben. Geen lekkere shoarma. Lijkt meer gehakt. En dikke plakken kaas was ook niet lekker. Bezorgservice was prima. Let op. Bij deze pizza krijg je geen sauzen! Moet je apart bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd keurig op tijd bezorgd en lekker vers eten.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza`s met broodje! Was snel bezorgd. Super!

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza. Snelle en nette bezorging. Pizza wel iets groter dan de doos, maar daar klaag ik niet over :)

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom goede pizza’s. Tot de volgende keer!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Helemaal top

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, warm, vers en op tijd. Vriendelijke bezorger.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal prima geregeld.

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de pizza gorgonzola tegen het verbranden aan zat en de kip in de salade erg taai was. Zijn we niet gewend van jullie.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden gisteren 4 pizza's besteld, maar de pizza shoarma viel erg tegen het vlees erop was zwart en hard. De andere drie pizza's waren wel goed en lekker.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Super lekker..

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en precies op tijd wat beloofd was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

leuk dat er brood bij werd bezorgd en de bezorging was vlot. Het verschi in smaakl tussen de lasagna en spaghett( bieden al forno)was er nauwelijks, dat was jammer.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza prima in orde lekker knapperig randje geen plak a meel bal

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza’s, waar voor je geld!

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, snelle bezorging en je krijgt er broodjes met kruidenboter bij😍

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had taco’s besteld maar kreeg een bak gehakt met beetje gesmolte kaas. De zijkant van de taco’s waren zo zacht dat je ze niet vast kon pakken en er was geen onderkant want die zat vast aan het folie bakje aangekoekt . Dus gewoon een bakje gehakt gegeten. Ik heb ze gebeld maar die mevrouw zei dat het bij hun normaal was. Echt zo jammer

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en nog bloedheet

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi! normaal heerlijke pizza's van jullie, maar deze keer duurde het lang voordat ze kwamen (een uur) en waren ze koud en hard. volgende keer beter!

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thank you for exceeding my expectations by delivering right to the front door at Doomparken:) The food was also good and very generous portions! If I was staying in Holland longer, I would definitely have ordered again.

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!! Goede service.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was op tijd, heerlijk en bloedheet

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd snelle bezorging en prima pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, lekkere broodjes erbij met boter en knoflook saus en supersnel geleverd, voor de afgesproken tijd zelfs! Dank je wel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd , heet en erg lekker

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, alles prima en nette bezorger!

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was erg veel korst zonder beleg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, snel bezorgd. Als altijd...

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling geplaatst , blijkt dat o sole mio gesloten is maar op de site staat gewoon dat ze open zijn en je kan gewoon bestellen . Zit je ruim een uur voor niks te wachten . Heel slecht

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben meerdere keren eten besteld bij osolemio via deze site. Het eten is prima maar de bezorgtijd niet. Er word steeds bij een bestelling een verwachte levertijd aangegeven van de bezorging. Maar tot nu toe is dat nog nooit gehaald. Elke keer moeten we minimaal een half uur langer wachten. Ik zou het idee opperen om of de tijden aan te passen of om de kant te informeren dat de bestelling later komt. Is wel zo prettig.

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating